Решават кога да бъде възобновена рехабилитацията на Околовръстното

Актуално Градът Изпод тепето Новини

Кметът за новия лъч на шосето: Има технологично време и проблеми, които трябва да се отстранят в движение. Всичко е в срок

„ Имах среща с новия шеф на АПИ по повод новия лъч на околовръстното шосе. Има технологично време и проблеми, които трябва да се отстранят в движение. Всичко е в срок. Той днес е в областно пътно, където има наши представители. Надявам се нищо да не се забави”. Така кметът Здравко Димитров отговори на въпрос дали има забавяне в процедурите за новия лъч на Околовръстното шосе, от кръговото на Асеновградско до Скобелева майка. Зико съобщи, че днес ще се реши и откъде и кога ще се започне рехабилитацията на последната част от Околовръстното шосе. Ще бъде въведена временна организация на движението.

„ Важно е да се съобразим с пловдивчани, защото много хора пътуват. Предният път нямаше такава среща и видяхте какво се случи- всички коли, и товарните, минаха през Пловдив. Това не е желателно. Може да има обходен път, в случая от Пазарджишко шосе да минат по магистралата и от Тракия да отидат до Асеновград, за да не се минава през града”, обясни кметът.

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.