АктуалноКриминалеНовиниРазследванеТемида

Разкриха убийството в Скутаре

Убийството в пловдивското село Скутаре е разкрито, съобщиха от Окръжната прокуратура.

Припомняме, че преди седмица бе Открит труп на мъж край Пловдив в землището на селото. както ви съобщихме тогава, при първоначалния оглед не са забелязани следи от насилие, но аутопсията е установила вътрешни травми от побой

Стана ясно, че убитият е 64-годишният пастир Живко. Тялото му бе открито на 13 септември, а съдебните медици установиха множество вътрешни наранявания, счупени ребра и кръвонасядания по лицето. Работното обвинение бе за причинена средна телесна повреда и смърт по непредпазливост.

Очаква се днес по обяд на съвместен брифинг на Окръжна прокуратура – Пловдив и ОД на МВР – Пловдив да бъдат съобщени подробности във връзка с разкритото тежко криминално престъпление.

Галина Андреева – Минчева, зам.-окръжен прокурор на гр. Пловдив, ст.комисар Георги Чергов, директор на ОД на МВР –Пловдив и комисар Георги Ташев, началник на отдел „Криминална полиция“ в ОД на МВР – Пловдив ще обявят и два случая с иззети големи количества наркотични вещества.

Таня Грозданова

Журналист с близо 30 години опит, който работи интензивно по програми за свободата на словото и разследваща журналистика.

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина