ИзбориНовини

Манол Пейков: Мир в Украйна ще има, ако руските войски се приберат у дома си

“За мир в Украйна може да се агитира при едно-единствено условие: руските войски да се приберат у дома си и двете воюващи страни да се върнат към границите си от преди 2014-а. Всичко друго са кремълски опорки, обслужващи не Русия и руския народ, а Путин и кликата около него”, заяви известният издател и кандидат за народен представител от “Продължаваме промяната – Демократична България” Манол Пейков.

Пейков направи две благотворителни кампании за Украйна след началото на руската инвазия. В първата той събра над 270 000 лв., във втората – 1,2 млн. лв, които бяха използвани за купуване на генератори.

“Всяка, дори и най-малката, отстъпка пред един терорист, го прави по-смел, по-нагъл и по-безочлив. А когато става въпрос за държава с поведение на терорист – и то не просто държава, ами многонационална империя, заемаща 1/6 от световната суша – всякакви илюзии за дългосрочната полза от каквито и да са преговори са съвършено нереалистични. И недопустими от гледна точка на демократичния свят – защото ще окуражат агресора и ще погъделичкат небцето му. А както всички прекрасно знаем, апетитът идва с яденето”, продължи Пейков.

“Предположението, че Радев не разбира този елементарен силогизъм и ей-така си приказва, за да се хареса на публиката, е съвършено несъстоятелно – той може да е всякакъв, но не е нито глупав, нито политически наивен. Единственото разумно обяснение е, че самият той отдавна е кацнал на въпросното небце – и вече уверено се спуска към гълтателния мускул”, завърши политикът-активист от “Да, България”.

Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

2 коментари

  1. Манолчо, всичките евроатлантици сте такива – плюнчите се, ама друг да умира. Иди малко на фронта, пък после обяснявай кога и как ще има мир. Как я виждате тази капитулация на Русия, не знам. За да стане това което говорите, ще умрат токова много украинци и руснаци, и после още 100 години ще тлее. В териториите в които се води войната сега, имаше военни действия още от 2014-та, след преврата в Киев. Военните действия трябва да спрат веднага, да се проведат нови референдуми с наблюдатели отвсякъде и хората живеещи в тези области да решат сами. Подобно на референдума в Каталуния, който пак беше „незаконен“. Не забравяйте, че България съшествува благодарение на „военната агресия“ на Руската империя срещо Османската, срещу която са били пак европейските страни и най-вече Британската империя.

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина