АктуалноГрадътЖивотЗабавлениеНовини

Осиновиха ясновидката Брадата Лили

Известният футболен оракул от вида брадата агама получи лакомства от осиновителя си – пловдивчанина Велимир Канелов

Гущерката Брадатата Лили, която се превърна в топ футболен оракул по време на световното първенство по футбол, е първото влечуго, което се сдоби с осиновител в инициативата „Стани осиновител на твоя любимец от живата експозиция на Регионален природонаучен музей Пловдив“.

Лили бе чест гост във всички телевизионни студиа за Мондиала и позна резултатите от всички мачове, включително и на финалната среща между Аржентина и Франция. Безпогрешните си прогнози правеше избирайки червейче, наречено на конкретния отбор.

Брадата агама живее в музея от 3 години.

Уредниците разказват, че е много социална и лакома.

Първият осиновител в инициативата на любимия музей на малки и големи под тепетата Велимир Келанов дари три тарелки с лакомства на любимеца си в сряда.

Днес се яви и негов последовател, съобщиха от Природонаучния.

„Щастливи сме да Ви представим днешния осиновител на нашия любимец игуаната Браян! Той вече доволно похапва от дарените с много любов лакомства! Благодарим на Пламена Цекова!“

Инициативата „Стани осиновител на твоя любимец от живата експозиция на Регионален природонаучен музей Пловдив“ продължава с пълна сила.

Таня Грозданова

Журналист с близо 30 години опит, който работи интензивно по програми за свободата на словото и разследваща журналистика.

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина