АктуалноВкусът на градаЗабавлениеКварталиНовини

Най-посещаваното място за обяд в Кючук Париж

Отзивите са, че в него има всичко: и засищаща храна, и удобни места за паркиране, и любезен персонал, че дори – и изкуство

Божоле съществува повече от 10 години и едва ли някой, който не е от квартал Кючук Париж би попаднал на него случайно. Намира се в непосредствена близост до сградата на НАП в Пловдив и недалече от Южна промишлена зона, тоест по-скоро в края на района.

Най-често се пълни по обяд, когато редица работещи наоколо, а и не само, използват обедната си почивка, за да го посещават и да похапват по-нещичко от вкусните ястия, които всеки ден персоналът приготвя на място.

Отпред има обособени места за паркиране, така че знаем, че някои пътуват дори от другия край на града, за да заситят глада си в средата на работния ден. Обстановката е съвсем непретенциозна и дори леко аскетична, организирано е на самообслужване, но това не пречи на всеки, попаднал веднъж тук – да се връща за още.

Отзивите са за отлично приготвени ястия, като дори разбираме, че шкембе чорбата им се нарежда сред най-добрите под тепетата.

Супите могат да бъдат малки или големи, а мнозина препоръчват, ако сте на място – да опитате и тази от пача.

Всичко по темата може да видите в Lost in Plovdiv.

Веселина Михайловска

Създава съдържание, насочено към туристите и гостите на Пловдив и отговаря за рекламната и маркетингова стратегия на медията и популяризирането на съдържанието ѝ.

3 коментари

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина