АктуалноИзбор на редактораМненияНовиниОбщина ПловдивПод ножа

Мазилка смачка служебната кола на Паваж в Капана

Щетите върху италианския автомобил, предизвикани от вятъра и опасната фасада на къщата, са сериозни- счупено предно стъкло и смачкан таван

Вятърът откърти и стовари огромно парче фасада върху автомобил в Капана. При силен порив днес следобед няколко квадрата мазилка е смачкала спряната на служебното паркомясто на ресторант Паваж лека кола.

Щетите върху червеният Фиат 550 са сериозни- счупено предно стъкло и смачкан таван. Свидетели на случилото се от съседните търговски обекти благодарят на щастливата случайност, че по тротоара под летящата фасада не е минал пешеходец, тъй като тежестта на мазилката е била голяма.

„ Малкият дявол. Автомобилът може да бъде ремонтиран, но нямаше да е така, ако отдолу на тротоара имаше човек. Беше въпрос на време нещо подобно да се случи. Точно в тази част от улица „Алцеко” има няколко сгради, които очевидно са опасни за гражданите и автомобилите отдолу, но собствениците им не предприемат никакви действия за обезопасяване и ремонт на къщите”, коментираха на място свидетели на инцидента.

„Добре, че на мястото на служебния ни автомобил, не е бил пешеходец. И в момента от въпросната сграда висят стъкла, които изглеждат като гилотини“, коментираха собствениците на ресторант Паваж след случилото се.

Ивайло Дернев

Един от създателите и главен редактор на сайта Под тепето. Той активно заема гражданската си позиция по всички чувствителни теми за града и развитието му.

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина