И Локо Пловдив се включват в каузата „Доброто продължава“

Актуално Живот Новини Спортен Пловдив

Футболният клуб подкрепя Пловдивския общински приют за бездомни кучета – ВИДЕО

Проектът на Общинския приют за безстопанствени кучета в град Пловдив “Доброто продължава” с футболните клубове от страната се разгръща. Пловдивският футболен гранд „Локомотив“ е поредният отбор, който застава зад каузата.

Тази неделя (21.11.) ПФК Локомотив (Пловдив) излизат срещу ФК Локомотив (София), две  кученца от приюта за пореден път ще бъдат в ръцете на капитаните на двата отбора – Димитър Илиев за Локомотив (Пловдив) и Красимир Милошев от Локомотив (София).

Вижте как играчите Николай Николаев, Мартин Паскалев, Милош Петрович, Йосип Томашевич и Кристиан Гомис приветстваха част от кученцата на стадион “Локомотив” по време на тренировка тази седмица в следващото видео.

 

Те ще призоват всеки, който иска домашен любимец, да осинови четириного от приютите в страната и да внесе още любов в своето семейство.

Мачът ще се проведе на стадион „Локомотив“ в Пловдив в 18:00 ч. Заповядайте!

*

В Общинския приют за безстопанствени кучета „Приятел завинаги“ в Пловдив ви очакват много приятели, там са настанени 100 кучета, които очакват да подарят много любов на своите осиновители. Всички те са кастрирани и се осиновяват с паспорт и чип.

Повече информация за пловдивския приют за безстопанствени кучета „Приятел завинаги“ можете да намерите тук: https://www.facebook.com/groups/833422206705265 или на място на адрес: 4-ти километър, „Пазарджишко шосе“. Телефон за връзка: 032 966 184.

Още по темата чете в статиите:

Запознайте се с кучетата на Пловдив! – ГАЛЕРИЯ

Най-гушкавото куче чака своето семейство в Общинския приют на Пловдив

Кучетата на Пловдив: Алма, на която много фенки завиждат благородно

Споделете ни във:

2 thoughts on “И Локо Пловдив се включват в каузата „Доброто продължава“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.