АктуалноГрадътКриминалеНовини

Хотелиер в Стария град нападна и преби общински охранител

Собственикът на хотел „Борис палас“ в Стария град нападна и преби снощи служител на „Общинска охрана“.

Приятел на хотелиера поискал да влезе с автомобила си в архитектурно-историческия резерват около 20.30 ч., но без резервация или разрешение, заради което охранителят отказал достъп.

Мъжът се обадил и повикал собственика на „Борис палас“, който се опитал да вдигне бариерата на ул. „Съборна“ на ръка, не успял, влязъл в кабинката на „Общинска охрана“ и нападнал в гръб общинския служител.

Веднага е подаден сигнал към IV-то Районно управление на полицията, от където са реагирали мигновено, а хотелиерът е задържан за 24 часа. Започнато е бързо производство“, заяви шефът на „Общинска охрана“ Димитър Палашев.

Община Пловдив осъжда подобно хулиганско поведение, чрез органите на реда ще търси отговорност и ще направи всичко възможно да защити служителите си.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

2 коментари

  1. Докато има такива селяндури -„хотелиери“и такива селяндури -туземци да шофират колите си къде ли не, Булганистарска Чалгария ще си зяпа Шенгена от далече и от високо!Срам и гняв!

  2. Надявам се на този келеш да му се даде ефективна присъда за назидание и превенция. Тази крадлива, безморална и страхлива прослойка от обществото, на която този индивид е представител, трябва да бъдат порицавани и наказвани за всяко свое своеволие, и от граждани, и от институции докато или им уврят тиквите, или се разорят и се скрият по дупките си.

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина