АктуалноГласовеГрадътМненияНовиниПод ножа

Говори шофьорът на маркирано със Z такси, кръстосващо улиците на Пловдив

Маркирано със Z такси кръстосва улиците на Пловдив„. Това е една от най-четените и коментирани публикации на Под тепето от последната седмица. В нея ви разказахме за възмущението на наша читателка, че е таксиметров автомобил, който обслужва клиенти по улиците на Пловдив, със залепен знак „Z“ на лявата задна врата. Днес получихме писмо с право на отговор от шофьора на въпросния автомобил. В него той се обръща към подателката на сигнала.

Той се казва Володя Домашенко и е съпредседател на Национална асоциация за защита на превозвачите и таксиметровите водачи.Праща и снимка на маркираното със Z такси.

Под тепето ви предоставя неговото право на отговор без абсолютно никакви редакторски намеси:

Здравейте, нагледал съм се по медиите на снимки на моята кола , В ГРЪБ !…

Тази е по-особена…
Бедната отрудена женица , която живота е принудил да разчита за предвижване само на старичката си „баничарка“ и никога не се е качвала на такси  е решила да стане център на внимание и аз реших, разчитайки на правото си на отговор , да се обърна първо към нея!
Госпожо, България ,за разлика от горката Украйна, все още е свободна и демократична държава и използването на руски език или букви от латинската азбука не е забранено, за разлика от правенето на снимки с мобилния телефон докато шофирате, нещо повече, дори говоренето по него е ЗАБРАНЕНО ако нямате хендсфри!!!
От желание да станете медийна звездЪ рискувате да предизвикате верижна катастрофа защото ако колата, след която се движите опасно близо ,рязко намали за да направи обратен завой няма да имате време да реагирате!!!
С разтреперани ръце сте написали, че търсите “ общество, разумно, критично и адекватно“ е, надявам се сте прочели коментарите…
Верно ,че и те сигурно са ви разтърсили , но въпреки многогодишните усилия преобладаващата част от българското общество все още е  „разумно, критично и адекватно“! 
Всъщност още диспечерките на които многократно сте губили времето деликатно са ви намекнали какво е общественото мнение защото те самите работят в  централата към която са ви  „препратили“ , и освен това няма таксиметрова компания която да работи от 9до 18…
Сега да поясня и за онази малка част от българското общество която не знае какво означава стикера на вратата ми , в контекста на войната в Украйна – руснаци, украинци, белоруси Zаедно срещу неонацистите който завладяха страната чрез преврат !
Но… , но както се развиват нещата може да се превърне и във :
„Всички БЪЛГАРСКИ ТАКСИМЕТРОВИ ШОФЬОРИ ,Zаедно Zа едно НОВО , проБЪЛГАРСКО ПРАВИТЕЛСТВО!… Да, именно таксиметровите шофьори защото ние първи поемаме ударите на ПСЕВДОпроУкраинската политика на “ #ПростоКиро “ 
От кога ние станахме по-европейци от Унгария, Австрия и останалите 7(СЕДЕМ!!!) държави които не се притесняват да си открият сметки във въпросната банка?!!!
От къде на къде Европа ще ни договаря цената на газта, и ние които сме на една крачка от Русия ще плащаме същата цена каквато плаща и една държава на другия край на континента??!!!!
От къде на къде НИЕ, обикновените българи, ще плащаме сметката за неговата американофилия?!!!
С какво право той , от наше име ще взема страна в една гражданска война?!!
Не, това няма да стане , и силно се надявам, че #простоКиро няма да „настъпи мотиката“ за ….пореден и ПОСЛЕДЕН ПЪТ!!!
С надежда за едно по-спокойно и безопасно бъдеще:
Володя Домашенко съпредседател на

Национална асоциация за защита на превозвачите и таксиметровите водачи

Вижте кой е Володя Домашенко ТУК

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

112 коментари

  1. Някакъв бакшиш -самият той мигрант, си получи своите “пет минути слава” и се взе толкова насериозно, че вече започна да сваля и да ни реди правителства.
    Бакшиш-многознайко.

  2. Ало, шишо бакшишо, гледай си там воланчето и движението и недей много да философстваш. Ако ставаше за нещо нямаше да си бакшиш, така че айде да не даваш наклон на държавната политика, а да си знаеш мястото на дъното на социалната стълбичка.

      1. Моята кола също има знака Z ,До мен живеят от скоро хора от Домбас,хората подкрепят знака и руската операция, Разказваха какви зверства се случват там,от Украйна Украйнските болни мозъци….

    1. Казва се Да живее България,а слава не знам на кого си може да го напише или гражданин на съответната държава или национален предател и гъзолизец !

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина