Маркирано със Z такси кръстосва улиците на Пловдив

Актуално Градът Новини Под ножа
Z върху такси в Пловдив

Диспечерите: Имаме много сигнали, обадете се на централата 

Пловдивчанка ни изпрати снимка на таксиметров автомобил, който обслужва клиенти по улиците на Пловдив, със залепен знак „Z“ на лявата задна врата.

Надявам се на общество, разумно, критично и адекватно, пише тя, след като не намерила разбиране от страна на диспечерите на таксиметровата компания.

„Пиша Ви във връзка с потресаващата за мен гледка на такси маркирано със знак Z. Обадих се на диспечер, за да сигнализирам, но ми отвърнаха, че вече много хора са се обадили по този въпрос. Цитирах номер на таксито и регистрационен номер на МПС – отговориха ми, че могат да ми дадат номера на централата им, която е с работно време от 09:00 до 18:00 и нещо повече“, пише в сигнала си тя.

По думите ѝ вероятно не се предприема нищо по въпроса от много време насам. Жената изразява съмнение, че може би във фирмата не си комуникират с мениджмънта или ги е страх да повдигнат въпроса през шефовете си.

Споделете ни във:

16 thoughts on “Маркирано със Z такси кръстосва улиците на Пловдив

 1. Управителят на тази фирма къде е? А таксито щом се обозначава със Z да ходи на фронта в Украйна! Там му е мястото!

 2. Както си искам, така ще карам. Пък отворените да заповядат да платят в рубли. Ако не им стигнат рублите, ще им порна дирниците! Обещавам, че ще забременеят всичките! 😉

 3. Аз предлагам, да се забранят всякакви демонстрации, които не показват нашата любов към евролибералните и атлантически ценности. От утре всички таксита да бъдат боядисани в синьо, със златни звезди и по един мерник на НАТО. И никакви рефрендуми по въпроса. За знак “Z” – 3 г. Затвор, за руско знаме – 5г, за Самарското, защото прилича на руското – поне 6 месеца. А за американско и украинско – по 200 лв. Награда. А другите тъпаци, които имат само български знамена и символи, ги пишем “ретроградни” и “смотани”, защото днес не е на мода да си само българин.

  1. Заплащането в рубли на таксиметровата услуга е напълно обоснована, като се има предвид, че въпросното такси се движи на газ. А газът, както знаем, вече се купува с рубли.

  2. Z Z Z Z Z Z Z
   🇷🇺🇷🇺🇷🇺🇷🇺🇷🇺
   🇧🇬❤️🇷🇺 🇧🇬❤️🇷🇺
   И сега какво правим? Затвор или да млъкнеш, понеже се излагаш. А не чакай, имам друго предложение, хора, които мислят по Вашият начин, да бъдат наказвани със затвор за минимум 75 г. и 36000 лв глоба. Така мисля, че звучи по-добре.

 4. Тая подала сигнала няма грам мозъче в кухата си кратуна. Алоо, простата патка, кажи на мъжа ти да те оправи, та да дойде малко мозък в тая кухата тиква.

  1. Евала, много куха лейка. Ако иска ще кара със Z , ако иска с лепенка на Лили Иванова в профил

 5. „Потресаваща за мен гледка“. Потресаващо е как може да има такива малоумници и глупаци!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.