АктуалноГласовеГрадътИзпод тепетоМнения

Още един подарък – национален флаг за пловдивчани на Откриващото събитие

ВМРО с кредит на доверие към събитията в града през 2019-а година

Всеки, който желае, може да получи трикольор ден по-рано, с който да отиде на спектакъла

Акцията е под мотото „Знамето ни е трицветно“ в унисон с „Ние сме всички цветове“

Таня Грозданова

ВМРО ще дари на всеки пловдивчанин и гост на града националния флаг ден преди голямото Откриващо събитие на програмата за Пловдив – Европейска столица на културата през 2019-а. Новината бе съобщена по едно и също време с представянето на официалните подаръци от Фондацията. Докато кметът Иван Тотев дефилираше по поларена завивка в Заседателната зала на Община Пловдив,  председателят на градската организация на ВМРО под тепетата и кмет на район „Южен“ Борислав  Инчев показа приготвените подаръци от воеводите на пресконференция, посветена на Бюджета на града за настоящата година.

„На 11 януари( петък),всеки, който желае, може да дойде от 10 до 17 часа в клуба на ВМРО на бул. „Марица-Север“ № 51 (под моста на Герджика) и да получи флага. Призоваваме хората да отидат с него на специалното събитие и да подкрепят Пловдив!“ – каза Инчев.

Акцията ни е под мотото „Знамето ни е трицветно“ в унисон със слоугъна „Ние сме всички цветове“ за откриващото събитие, допълни общинският съветник от ПФ Стефан Послийски.

Борислав Инчев подчерта, че ВМРО държи на своя кредит на доверие към събитията в града през 2019-а година.

Очаквайте подробности, относно предложенията за бюджета на град Пловдив за  2019 година  от общинските съветници от ВМРО-БНД , които са част от групата на  „Патриотичен фронт“ в Общински съвет-Пловдив.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина