АктуалноЖивотЗабавлениеНовини

Какво да правим в Пловдив през уикенда (23-25.11)

Този уикенд ще рисуваме пеперуди, ще пием догматична бира и ще слушаме качествена клубна музика

Снимка: kelsey_jayne_

23 ноември

Tanu & Chawos at Groove

Петък вечер в Groove Music&Art ще гостуват двамата пловдивски артисти TANU и CHAWOS, които ще представят тяхната изключителна селекция от танцувална клубна музика в един back to back DJ set.

Groove Music&Art
21 часа

PACHO at BALLY CLUB

На Александровден клубната музика ще завладее гостите на клуб „Бали“.

Pacho е музикален продуцент и един от пионерите на клубната и електронна сцена в страната. Избиран за BEST DJ на България в две поредни години, собственик на 4 музикални лейбъла, а организацията му за събития Ellectrica Events датира от 1997 г.

Той е един от най-известните и доказали се диджеи на Балканите. Повече от 20 години усилен труд и съвместна работа с колеги и продуценти от цял свят говори красноречиво за развитието му. Изявите му включват някои от най-известните и горещи парти локации като Лондон, Канарските острови, Ибиса, Маями, Москва, Кавала, Истанбул, Прага, Малта и други.

Клуб „Бали“
21 часа

Френски суинг с Любомир Толумбаджиев трио

С музиката на Стефан Грапели ще ви забавляват в традиционния петъчен лайф Любомир Толумбаджиев (цигулка), Иван Гърбачев (пиано) и Христо Минчев (бас). Хулиганско, хлапашко, весело свирене, сервирано с хубаво вино и други вкусотии.

Бар „Контрабас“
21 часа
Вход: 8 лв.

Dogma Bulgaria първи рожден ден в Котка и мишка

Една година безкомпромисни бири от Dogma Bulgaria, една година на нови запознанства и приятелства! Този петък в „Котка и мишка“ ще празнуваме първия рожден ден на пивоварната със специална празнична цена на всички догматични бири. И не забравяйте, най-добрата бира е споделената с приятели!

„Котка и мишка“
18 часа

Boys’ Toys – Cocktail thrills

Зад бара има шейкъри, тинове, джигъри, стрейнери, бъчва, чук… и най-ценното – Жоро и Цецо, които знаят как да си играят с тях. Всеки петък барманите на Gingertale ще ни посрещнат с усмивка и нова смесена напитка!

Gingertale
20 часа

Острото парти

Този петък в бар „Пощата“ са ни подготвили едно остро парти. Митко Хила застава зад пулта за един щур купон. Както винаги музиката ще е на ниво и питиетата от бара също.

Бар „Пощата“
20 часа

24 ноември

Electriksoul at BALLY CLUB

На Св. Екатерина отново е време за парти в любимото ви местенце за танци, защото за ценителите на добрия клубен саунд, ще се погрижи ELECTRIKSOUL! Той е добре познат на българската музикална сцена и няма нужда от представяне, защото партито е гарантирано!

Клуб „Бали“
21 часа

Freak Out! (C’est chic)

В съботните нощи всички пътища водят до Gingertale. За луди танци, незабравими срещи и сладко-кисели спомени… в Капана. Soul, Funk и Disco партита с DJи – резиденти на най-горещите места на столичния нощен живот – Carrusel Club, Beach Bar и Memento. Тази събота зад пулта застава Emma.

Gingertale
22 часа

Вижте какво още се случва този уикенд в Lost in Plovdiv

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина