ЖивотЗабавлениеНовини

Пуснаха влак до Истанбул отново

Как да пътувате от Пловдив (България) до Истанбул (Турция) с влак (374km)

Вижте цените на билетите

От днес се възстановява движението на международния влак, който пътува между София и Истанбул. Това става ясно, след като ръководствата на БДЖ и турските железници (TCDD) се договориха влакът отново да започне да пътува преди началото на летния сезон.

Международният влак от Истанбул ще потегля с час на заминаване 22.00, и ще пристига на Централна гара София в 09.35 ч.

В обратната посока от София, през Пловдив, към Истанбул влакът ще заминава по разписание в 18.30 ч. на 26.04 и ще достига крайната си дестинация Истанбул в 07.00 ч.

Вижте цените на билетите

Подробно разписани с гарите, на които спира и часовете на тръгване вижте ТУК.
Този влак ще се движи в състав от спални вагони и вагони с купета, като от 3-ти юни за летния сезон е предвидено да бъде включен и директен вагон за пътуване между Букурещ и Истанбул.

На българска територия към влака ще бъдат добавяне още 4 вагона с места за седящи по трасето от София до Пловдив и обратно. Те ще остават на Централна гара в Пловдив, а към международната композиция ще бъде прикачен вагон за седящи, който ще продължи по маршрута до Свиленград.

Подробна информация може да бъде предоставена от служителите във всички железопътни бюра и гари в страната, на националния информационен телефон 02/931 11 11 или от електронния пътеводител на официалната интернет страница на БДЖ.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина