ЖивотИграчкиНовиниПод небето

Пловдивски бизнесмен купи апартамент за 10 000 000 евро в сърцето на Париж

Българският бизнесмен Георги Тучев е купил през лятото имот в една от най-луксозните части на Париж, който е принадлежал на скандалния американски мултимилионер Джефри Епстийн, съобщи „Блумбърг“.

Сделката е за малко над 10 млн. евро и обхваща два съединени апартамента на бул. „Фош“ с обща площ 685 кв.м, студио и малък апартамент на последния етаж на сградата, намираща се на по-малко от километър от Триумфалната арка.

Името на Епстийн привлече вниманието в САЩ и Европа с това, че е изградил и години наред е развивал мрежа за примамване и трафик на момичета, изнасилване на десетки от тях и предоставянето им за проституция на прочути и влиятелни негови познати. Сред тях бе и принц Андрю, брат на крал Чарлз Трети, който приключи подозренията срещу него с извънсъдебно споразумение за милиони долари и бе изваден от майка си Елизабет Втора от списъка с членове на семейството, изпълняващи ангажименти на Короната.

Епстийн бе осъден на кратък срок затвор за един от случаите с 14-годишно момиче, след което отново бе задържан в САЩ след пристигане от Париж при разкритията за мрежата му, но беше намерен обесен в килията си.

От „Блумбърг“ не са успели да се свържат с пловдивския бизнесмен Георги Тучев. Те допълват новината с кадри от една от фирмите на Тучев – „Готмар“ в град Съединение и интервю с дъщерята на предприемача, снимано преди две години.

Източник: Дневник

Корица: сградата на булевард „Фош“ 22 във френската столица, където е апартамента/© Google.bg/Maps

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина