Общината отговори на удара!

Живот

Организираха спец операция по почистването на надписа на дъното на Пеещите фонтани

Полиция, Чистота и Паркове и градини от сутринта обградиха буквите от червена и зелена боя

Image title
Image title
Общината организира контраудар на акцията от уикенда, при която противниците на идеята за паркинг под Пеещите фонтани изписаха на бетонното му дъно законовите режими, които според тях проектът на арх. Прокопиев заобикаля. Близо 30 ентусиасти изрисуваха с червени и зелени букви онова, за което говорят  вече повече от година- че паркът е защитена зона, че на територията му не се допуска изграждане на подземни  и надземни паркинги, подлези и надлези, както и достъп на моторни превозни средства.
Image title
Тази сутрин екипи на Чистота и Паркове и градини се заеха със заличаването на надписа, който се вижда и от самолет. Червените и зелени букви се трият с машината за почистване на графити, а за специализираната операция са повикани и четирима полицаи.
Image title
Това е поредна стъпка в битката между общината и противниците на идеята за паркинг под Пеещите. Те организираха боядисването на дъното на фонтана в отговор на маркирането на границите на бъдещия паркинг със синя боя в началото на миналата седмица. Преди това пък протестиращите срещу паркинга в парка обозначиха границите на Цар Симеоновата градина със зелена боя. Image title

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.