Какво да правим в Пловдив тази седмица (18-21.10)

Живот

Тази седмица в Пловдив тръгваме на лов за елени. Ще търсим още книгата, оставила следа, ще изпеем една коледна песен и ще се срещнем с махленския човек

 

Снимка: Angelina Markova

18 декември

OH MY DEER

Този понеделник тръгваме на лов за елени и в духа на предстоящите празници и студените нощи, обръщаме внимание на най-билковата и сгряваща напитка в бара, а именно Jägermeister. За понеделнишката коктейлна вечер от No Sense са подготвили, освен традиционните промо Шотове и Йегер Бомби, също и различни видове коктейли и комбинации с любимия Йегермайстер.

No Sense
19.30 часа

Катя Чаушева – живопис и фотография

Катя Чаушева е позната като фотограф с изключителен собствен почерк, сюжети, чувство за композиция, цвят и светлина. Тези качества тя смело прехвърля в ново поле за творчество и експерименти – маслената живопис. Галерия Лабиринт е мястото на първата ѝ изложба като живописец!

Галерия Лабиринт
18.30

Gothic Party @Podleza bar&fun

Podleza bar&fun ни кани на Gothic вечер с музикален подбор сред gothic и industrial metal, gothrock и darkwave жанровете. Сложете си черния лак!

Podleza bar&fun
21 часа
Вход свободен

19 декември

4 Френски фарса

12+3 представя "4 френски фарса"!
"Глупакът Маюе"
"Подагричката и двете глухи"
"Пастет и торта"
"Мелничарят, чиято душа дяволът в ада отмъкна"

Гарантиран смях в продължение на 90 минути!
Бременни раждат, деца се напикават, слепи проглеждат, умни полудяват!

Учебен театър към ПУ
18 часа
Вход свободен

ЛИТЕРАТУРНО ЧЕТЕНЕ В КАПАНА

Организация на писателите странници идва в Пловдив, в най-коледното местенце – Капана и по-специално в бар Basquiat. Темата е “The book that left a mark“. Тази тема позволява на всеки, обичащ литературата да прочете нещо, което е оставило частица от себе си у него. Без значение дали това е стих, откъс от проза, цитат или просто строфа от любимата ви песен.

Basquiat
19 часа
Вход свободен

Вижте всички събития в Lost in Plovdiv

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.