Билбордове шашнаха Пловдив

Живот

Нещо ще се случи на 10.10.2010
Image title
Мистериозни билбордове шашнаха Пловдив. В деня на Съединението из целия град се появиха рекламни винили, които загатват, че на 10.10.2010 нещо ще се случи. Липсата на конкретика обаче направо къса нервите на любопитните. На редакционните ни пощи получихме десетки писма от хора, които искат да знаят какво става. Ние обаче отговор не можем да дадем, въпреки, че се опитахме да проучим тайнствената история. Посланията от рекламните пана се пазят в строга тайна от рекламисти, а както се оказва никой друг не знае каква е истината.
Съчетанието на трите десетки е изключително. Категорични сме, че на този ден ще се случи нещо прекрасно, вещаят номеролози.
Хората, които не разбират от играта с цифрите също са категорични- на 10 октомври в Пловдив ще се случи нещо готино, тъй като във всичките билбордове се говори за пиячка, купон, веселие и високи токчета. 
„На 10. 10 вечерта не взимам поръчки –  напивам се, там където са всички”, пише на един от билбордовете, а посланието е подписано от агент Сержантко Катаджийски.
Има обаче и още по-провокативни послания като “Вечерта на 10 октомври едва ли ще се прибера. С обич: Гъдьо”. Тук не става ясно къде ще се дене Гъдьо и дали въобще ще се прибере. Пък и дали някой въобще го чака да се прибере.
Играта с изреченията става пълна с „Излизаме по женски. Сложете токчетата и да разбиваме града на 10.10. Милка и Мушанка”. А бе работата е ясна- някъде ще има хава, коментираха минувачи, забили поглед в атрактивните билбордове.

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.