ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
Изпод тепетоМнения

„Вкусът на Пловдив“ стартира утре с много изкушения

Сладкарница прави торти с логото на Пловдив 2019 за "Вкусът на Пловдив"

Верига сладкарници Dolce Fellini се включват във фестивала "Вкусът на Пловдив" с натурални и вкусни торти и бисквитки с логото на Пловдив 2019. Това е единствената сладкарница в рамките на форума.

В изложението се включват и няколко ресторанта, между които награждаваните "Хемингуей" и "Мемори", чиито топ готвачи ​на Пловдив​Росен Чакъров и Алекс Бърдаров ще представят на специални демонстрации сезонни и фермерски продукти, приготвени по съвременни техники.

Пролетното издание на "Вкусът на Пловдив" е от 13-ти (неделя) до 16-ти май на Малката Главна на Пловдив и ще посрещне малки фермери, занаятчии на храни и ресторант​и. Официалното откриване е в понеделник, 14-ти май, ​от​12.30 часа, ​на Римския стадион, ​на което ще присъстват кмета на града и районните кметове, както и други официални гости​, споделиха организаторите​. 

Събитието ще се проведе непосредствено преди традиционния Фестивал на занаятите. Негови организатори са Сдружението на ресторантьорите и хотелиерите „Тракия“ – Пловдив“ и Регионална занаятчийска камара – Пловдив, в партньорство с Община Пловдив, Общинско предприятие „Туризъм“ – Пловдив, Фондация LocalFood.bg и Асоциация на професионалните готвачи – Пловдив.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина