ЗабавлениеКултураНовини

Francofolies България завладя Пловдив с грандиозен финал

Финалният ден на фестивала Francofolies превърна Гребна база Пловдив в истински музикален вихър в събота.

Два дни изпълнени с музика, танци и незабравими емоции, които събраха хора от различни поколения и с разнообразни вкусове

Вечерта стартира с енергичното изпълнение на младата френска звезда Алекси Карлие. Свежият му поглед и талантливо претворени интерпретации на световноизвестни песни грабнаха публиката още от първите му стъпки на сцената.

След това, група Deluxe пренесе почитателите в завладяващ музикален екстаз. Енергичните им изпълнения и неповторима атмосфера накараха публиката да се изправи на крака и да пее заедно с тях. След края на концерта, публиката не искаше да ги пусне да си тръгват, настоявайки за бис. Музикантите, трогнати от отдадеността, се сляха с хората, за да споделят емоциите от този незабравим момент.

Барбара Прави, любимката на почитателите от Евровизия, завладя сцената с емблематичната си песен „Voilà“.Талантливата изпълнителка не разочарова своите фенове, представяйки за първи път пред публика песни от новия си албум.

Вечерта продължи с Неж, чийто горещ хит „Paro“ е сред летните хитове. Нежният й глас и магнетично излъчване омагьосаха зрителите, оставяйки я без дъх.

Финалът на фестивала бе сложен от диджей сет на Rudimental, който потопи феновете в ритъма на електронната музика.

Francofolies България 2024 доказа, че е не просто музикален фестивал, а истински празник на културата, който събира хора от различни поколения и вкусове. Два дни изпълнени с музика, танци и незабравими емоции, които ще останат завинаги в сърцата ни.

Фестивалът се провежде с финансовата подкрепа на Община Пловдив и Фондация Пловдив 2019.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина