Близък на джигита Яшаров нападна журналисти

Темида

Майката на предизвикалия суматоха в целия град крещи, че синът й не е направил нищо

Не си виновен, маме, нищо не си направил, това бяха думите на майката на Орхан Яшаров, който преди десетина дни превърна Пловдив в естествен декор от холивудски филм. Делото бе гледано днес на втора инстанция като съдът потвърди мярката му за неотклонение задържане под стража. Преследваният близо 20 минути от органите на реда бандит, успял да предизвика две Част от родата на престъпникателесни повреди на полицаи, да смели общо 5 автомобила и да направи нечувана олелия посред бял ден и за капак да избяга от местопроизшествието, днес отново се изправи пред лиоцето на Темида с надеждата да бъде пуснат, което така и не се случи.
Майката на Яшаров - КадриеЯшаров пак бе придружен от цялата рода, а родителката, която предния път изпадаше в истерии в съдебната зала, днес изчака да изведат сина й в коридора и извиси глас. Този път репертоарът бе попроменен твърдейки, че детето й не е направило нищо нередно. За сметка на майката на обвинения Яшаров, други от семейството не се задоволиха само с плачливи излияния. Едър мъжага, близък до джигита, се нахвърли върху репортери. Не снимайте, бе! Ще ви счупя камерите и апаратите!, крещеше обезумелият мъж. В този момент дойде адвокатът на Яшаров, който се хвърли да успокоява бабаита. А острани няколко девойки трепетно повтаряха без коментар, без коментар.
В залата защитникът на погазилия всички норми Яшаров призова това  да не се превръща в мярка на репресия срещу Яшаров и отново подчерта, че клиентът му не отрича стореното. Имах си хас  и да отрича, бе пък краткият коментар на съдията.
 

Споделете ни във:

2 коментара за “Близък на джигита Яшаров нападна журналисти

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.