По следитеРазследване

Виктор Бойчев: Коректността не е отличителна черта на EVN

Директорът на кукления театър с отворено писмо до управителя на дружеството

Image title
Директорът на Кукления театър Виктор Бойчев прати отворено писмо но боса на EVN, в което откровено разкрива отношението си към “любимото” дружеството на пловдивския потребител. Според Бойчев, некоректността на компанията може да ни приближи към така жаленото от всички в България гражданско общество. Причината за острата реакция на директора на театъра е спирането на тока в любимото кътче за забавление на пловдивските малчугани по време на спектакъла “Карлсон”. Техници от EVN дръпнали шалтера на салона в събота през деня без никакво предупреждение, че ще правят планов ремонт на мрежата. Десетките хлапета останали на тъмно и студено точно по средата на представлението и преживели истински шок според очевидци. Ето и отвореното писмо на Виктор Бойчев:
“Не мога да започна писмото си с Уважаеми, поради обстоятелството, че се обръщаме с уважаеми ако насреща  има реципрочно отношение и въпреки че представлявам институция и писмото трябва да е протоколно, поради засегнатите ми чувства на гражданин, баща, актьор и представител на тази институция не мога да спестя вълната от справедливо възмущение и гняв срещу  извършеното на 21.11.2009г./събота/ –  по време на редовно представление на Държавен куклен театър – Пловдив от 10.30 часа прекъсване на енергозахранването по средата на представлението “Карлсон” с аргумент  “Планов ремонт” – без никакво предупреждение!
Господин управител, Кукленият театър в Пловдив съществува от 1946 година  и играе своите представления в събота и неделя десетилетия на ред за децата на този град. Това, че вие не знаете за това, както и нивото на компетентност на сътрудниците ви, което не отчита смятайки за пренебрежимо малка важността на поверената ми от българската държава културна институция не е и не може да бъде извинение за стореното.
Коректността към потребителите явно не е отличителна черта  на ЕVN и сматам, че  оповестяване на некоректността ви – публично ще ни приближи към така желаното “гражданско общество” – пример за което може да бъде Австрия”.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина