По следитеРазследване

По вода ще върви на НДСВ

Жълтите закриха кампанията си под непрестанен дъжд


Милен Велчев си бъбри със симпатизантка под непрестанния дъжд
По всичко личи, че по вода ще върви на НДСВ в предстоящите парламентарни избори. Жълтите закриха кампанията си край Джумаята под непрестанен дъжд. Летния порой обаче не уплаши нито кандидатите от листата, нито десетките симпатизанти. За всеки случай лично Милен Велчев раздаваше ефектни дъждобрани на хората. “ Само жълтият цвят ще ни остави сухи при всяка икономическа, политическа и социална буря”, коментираха феновете на бившия финансов министър. Жълтите затвориха може би най-издържаната и позитивна кампания по възможно най-интелигентния начин- без нападки срещу опонентите, без предизборни фанфари и тежки обещания, с много усмивки. Имаше “Дийп Пърпъл” от инструментите на духов оркестър, ритъм от авторския спектакъл на Андрей Баташов и салса танци. Кандидатите от листата на НДСВ дефилираха под дъжда пред пловдивчани, като преди това Антон Стаматов- Адамс показа последната си арт инсталация “Човешката еволюция” с явното послание към хората- “Гласувайте, за да вървим напред”.
“За трети път в последните осем години заставам с открито лице пред вас, за да искам подкрепата ви за НДСВ. За трети път ще кажа, че както не съм ви подвел досега, така няма да го направя и в следващите 4 години. Отново идва моментът, в който преди да гласуваме, трябва да сме дали отговор на въпроса до къде искаме да стигне България в мандата на следващото правителство.
Милен Велчев и кандидатите от листата на НДСВ закриха кампанията си снощи
Дали искаме да седим на една маса с нашите партньори от ЕС, или през следващите четири години ще стоим прави в кьошето, докато те вземат решения вместо нас и за нас. Аз знам, че не искам да имаме предпазни клаузи. Аз знам, че можем да бъдем равностоен партньор. Аз знам, че можем да отстояваме националните си интереси. Аз знам, че България може да излезе от кризата с минимални щети. Това са 5 прости стъпки: Първо: Съкращаване на публичните разходи с цел недопускане на бюджетен дефицит; Второ: Незабавно влизане във Валутния механизъм, с цел възприемане на еврото като платежно средство до 2012 г.; Трето: Сключване на предпазно споразумение с МВФ, с цел обезпечаване на доверието на инвеститорите; Четвърто: Намаляване осигурителната тежест с поне 5%, с цел запазване на работни места; Пето: Законодателни мерки за съкращаване на срока за възстановяване на ДДС до 1 месец, с цел осигуряване на оборотен капитал за бизнеса. НДСВ е силата, която дава спокойствието и баланса в широкото ветрило от партии, които днес се борят за моя и за вашия глас.
Мажоритарният кандидат и водач на листата на НДСВ Милен Велчев дари 2 хиляди лева на скулпторът Цвятко Сиромашки за негов проект
Във време на криза няма място за лява или дясна политика, защото крайностите винаги водят до сътресения. НДСВ доказа, че най-разумните решения се намират в центъра, защото центърът е пресечна точка за най-добрите идеи от лявото и от дясното. В центъра няма бомбастични идеи за мигновени реформи, защото в живота никога не се случва така. Без стабилен център не може да има стабилно управление. На 5 юли ние ще поискаме Вашата подкрепа за успешна България. Успехът е в центъра. Гласувайте с бюлетина №8. Бог да пази България”, каза пред симпатизантите Милен Велчев.
Авторският спектакъл на Андрей Баташов ‘Ритъм’ раздвижи пловдивчани

Антон Стаматов- Адамс представя арт инсталацията си ‘Човешката еволюция’

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина