ЗдравеПУЛС

Нешка Робева купи билети за кино на няколко пловдивчани

Тя осигури достъп до прожекцията на „Легендата” в Лъка за няколко души, останали без пропуски

Режисьорът Владимир Щерянов: Филмът е основан на кадри, които сме събирали 15 години

Неуморната Нешка Робева дойде на гости в Града под тепетата. Усмихната, тя седна в зала 2 на „LUCKY-Дом на киното“, където изгледа посветения на нея филм „Легендата“, заедно с останалите зрители. Броени минути преди старта на филма, пред големия екран излезе неговият режисьор – Владимир Щерянов, който приветства дошлите.

 „Благодаря ви, че дойдохте и добре дошли. Да ходи човек на документално кино днес е рядкост.  В такова време живеем. Филмът е основан на кадри, които сме събирали 15 години. Не сме снимали всеки ден, но откакто Нешка приключи работата си с художествената гимнастика, така се случи, че се срещнаха нашите пътища, поработихме заедно на първите спектакли и от тогава се събират материали за този филм. Ще видите, че историята е динамично разказана“, сподели режисьорът.

Нешка Робева се чувства щастлива и се гордее със Златните момичета. Този филм е нещо, което ще остане запечатано във времето и ще показва техния труд и техните постижения. Тя поздрави всички и остана след прожекцията, за да поговори с хората.  А преди нея, всеизвестната треньорка се срещна с няколко човека, които нямаха билети и предложи тя да им купи.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина