ЗдравеПУЛС

На 30 години започва стареенето на кожата

В ДКЦ 7 правят процедури за подмладяване с най-модерната апаратура

Да бъде вечно млада е съкровено желание на всяка жена. При вида на първите бръчици в огледалото често изпадаме в паника и започваме трескаво да търсим ефикасни средства за удължаване на младостта. Усмивката ти е прекрасно , но вече се забелязват фини линии около очите. Върни младостта на лицето и свежестта на кожата без игли и сложни процедури. Пазарът на естетичните процедури е залят напоследък от хиляди предложения за подмладяване. За жалост повечето от тях са абсолютно неефективни и не решават трайно проблема.  Важното е да направите избор, който даде ефект върху същината на признаците на стареене. Защо лицето ни остарява? Защото прогресивно през годините губим колаген, а с него и обем. Имайте предвид, че с хапчета колаген нищо няма да се промени!

Загубата на колаген е ключов фактор за прогресиращите признаци на стареене на лицето. Колагенът служи за опорна конструкция на кожата като осигурява цялостен обем и придава контур на лицето. На около 30-годишна възраст загубата на колаген води до намаляване на тургора и хидратацията на кожата.

Процедури за по-млада кожа – безиглена мезотерапия с чист колаген за лице с най-нова апаратура може направите в ДКЦ 7. Апаратурата е единствената на територията на града и се използва след предварително записване на регистратурата на телефон 032/60 15 21.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина