SUBWAY стъпва в Пловдив

Разследване

Първият ресторант от веригата под тепетата отваря врати в Мall Plovdiv

Image title
Американската верига за бързо хранене SUBWAY стъпва в Пловдив. Първият ресторант на марката се открива утре в Mall Plovdiv.  Той ще бъде 24-ото заведение на марката у нас. Изключително съм радостен, че ни предстои да открием първия SUBWAY ресторант в Пловдив. Веригата е световноизвестна марка с вдъхновяваща история, която има милиони клиенти по целия свят. Вярваме, че марката ще намери много свои почитатели и сред пловдивските граждани,” каза Иван Въгленов, един от франчайзо-получателите в България и собственик на SUBWAY Mall Plovdiv.
Откриването на новия обект е част от глобалната стратегия на компанията SUBWAY да се наложи като веригата с най-много ресторанти в страните, в които оперира. Плановете на компанията за България са да управлява общо 40 ресторанта до края на 2012 година. „Бизнес моделът на SUBWAY България е насочен към предприемачи от цялата страна, които имат желание да развиват свой собствен бизнес по добре утвърден модел, който не изисква сериозни първоначални инвестиции,” каза Иван Тодоров, Изпълнителен директор на Сабуей България. „Ние продължаваме да имаме силен интерес от желаещи да станат наши франчайзо-получатели и търсим възможности за развитие в нови градове,” допълни Тодоров.
Ресторантът в Mall Plovdiv ще предлага всички продукти от менюто на веригата в България, което включва 8 класически сандвича и 8 „по-леки” предложения с 6 или по-малко гр. мазнини на 100 гр. Освен традиционния 15- и 30-сантиметров съб, феновете на марката ще могат да се насладят и на по-малките – бейби събс, както и на тортили и богат асортимент от свежи салати.
Веригата на бързо хранене се отличава със своя модел на приготвяне на храната, като дава възможност на всеки клиент да моделира сам сандвича си по начина, по който му харесва. Всеки посетител на марката може да избере своя любим сандвич на базата на 16-те основни вида и да го персонализира, като избере размер на сандвича, вид хлебче и като добави допълнителни съставки към основната рецепта.
Освен че се приготвят по вкуса на всеки клиент, сандвичите в SUBWAY ресторантите представляват здравословна алтернатива на традиционната бърза храна. Съставките не се пържат, хлябът е прясно изпечен, а всички сандвичи и салати съдържат качествени продукти, гарантирани чрез работата с утвърдени доставчици и строги стандарти за контрол на качеството.
От отварянето на първия си ресторант  у нас през 2008 г. досега SUBWAY България бележи бързо развитие. Днес веригата има 23 заведения в страната, управлявани на франчайзинг принцип – 15 в София, 4 във Варна, 2 в Бургас и 2 в Слънчев Бряг. През 2011 г. компанията бе отличена с награда за първо място в категорията „Най-добър стартиращ бизнес” и второ място в раздела „Качество на продуктите” в Бизнес наградите на Forbes България.

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.