МненияПод ножа

Пловдивчанин пострада заради невнимателен автобусен шофьор

Пловдивчанинът се е разминал само с охлузен глезен и коляно

Невнимателен автобусен шофьор по линия 6, която се оперира от Автотранс Чолаков, почти не причини тежък инцидент с пловдивчанин в квартал Смирненски. За случката разказа самият гражданин, изпратил сигнал до пощата на Под Тепето.

Снощи привечер (8 декември), около 19 часа на спирката на Аптечно отделение в посока Прослав, в момента на качването в автобуса, шофьорът затваря вратите и пловдивчанинът остава затиснат от тях. Въпреки сигналите от пътници и самия пловдивчанин за затиснат човек, шофьорът е потеглил без притеснение. Пловдивчанинът е успял да се откъсне от вратата, за да не бъде повлечен от автобуса и по думите му се е разминал само с охлузен глезен и коляно. Въпреки падането на човек зад автобуса, шофьорът не е спрял.

"В уплаха си не успях да видя регистрационния номер на колата. Не успях да видя и самия шофьор но забелязах лицето на
кондуктора. Пътувайки с друга линия към квартала, към 19 и 10 забелязах същия кондуктор в автобус отново от линия 6. Рейсът беше празен и се движеше изключително бързо, малко след ЖП прелеза в посока Пещерско. Минута по-късно видях още една кола от линия 6, която се движеше в посока Пещерско, но водеше пътници с доста по-нормално темпо", разказва пловдивчанинът.

"Смятам, че здравето и безопасността на пътниците трябва да е на първо място," пише пловдивчанинът до пощата на Под Тепето и до самата фирма "Автотранс Чолаков", с надеждата подобни инциденти да се случват по-рядко.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button
📨 Изпрати новина