МненияПод ножа

Няма Алея на любовта, но ще има порноклипчета

Да приемем ,без увъртания, че една легенда си отива. Винаги има малко тъга в подобни събития, без значение дали става дума за секс, политика или  обикновена глупост. Но Тишината наоколо може да окаже фатално влияние и върху шумовете в спалнята

Любомир Минчев

Тази гледка на Алеята вече няма да я има. Една легенда си отива...Съвсем не е сигурно, че с Алеята на любовта е приключено. Ако 17 камери се окажат по-силни от свободната любов, с нея наистина е свършено, но това не може да е вярно. По-вероятно е сутеньорите да преместят Айше и компания  извън обсега на камерите.

Не може една градска легенда  да изчезне просто така – като я осветиш и  заснемеш. Това не е бизнес само за сутеньори и нощни пеперуди, но и за ченгета, които дежуряха на Алеята.  Това не може да е Алея на любовта без любов.

Няма човек, който е работил около това място и да не си е тръгвал с полепнали презервативи по гумата на колата.  14 години съм прекарал наоколо и знам какво мислят хората и как се бореха, за  да спят спокойно. Нощем те слушаха под прозорците си какво си мисли човек, когато прави секс. Особено когато трябва да е набързо, скришно и по възможност – докрай. Тази симфония на любовта се оказа нетърпима  за живеещите там.

Имаше обаче и други мнения, според които любовта под прозорците стимулирала тази в спалнята. Освен това, ако партньорът ти не прояви разбиране към сексуалните ти желания, може да се разходиш пет метра  навън. А и тарифите никой не коментира, тъй като бяха обидно ниски. Вероятно са били съобразени с качеството на услугата .

Така че още е рано да се говори дали кварталът си е отдъхнал  от платения секс, или  ще го удари носталгията, че нищо не чува под прозорците си. Тишината наоколо може да окаже фатално влияние и върху шумовете в спалнята.

Ако приемате думите  ми на шега  –  може, но съвсем сериозно казвам, че случилото  се е и  посегателство  върху личния живот  на хората. Е, няма да извикам: „Долу ръцете от платената любов   на открито!“, но си представете, че може да станете насила герой в порноклип. Вашият секс ще бъде сниман и незнайно къде прожектиран. А трябва да бъде прожектиран, за да ви разпознаят и  арестуват. Защо да ви арестуват? Заради секс. На всичко отгоре сте си платили за него. Дали ви се струва много честно подобно издевателство. Очевидно е , че на клипчето сутеньорът няма да присъства. Тогава битката е изключително и само срещу вас.

Да приемем ,без увъртания, че една легенда си отива. Винаги има малко тъга в подобни събития, без значение дали става дума за секс, политика или  обикновена глупост. А да изчезне една Алея на любовта, е прекалено. Ще се появи друга Алея.  

 

  

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

2 коментари

  1. Чичка, чичкааааа…с тази простотия сам си потвърди публично диагнозата. Ако беше поне малко стратег, можеше да си спестиш да публикуваш тая тъпня в деня на делото на гърка убиец. Ама пусто, тъпотията, нарцисизма, комплексарщината и критическата са всесилни и нетърпеливи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button
📨 Изпрати новина