МненияПод ножа

Намалиха заплатата на кмета на Ново село, не ходил на работа редовно

Отрязаха половината от възнаграждението на Тодор Атанасов, тъй като управлява селото от джипа си

Община Стамболийски монтира камери в четирите селски кметства около града, за да следят хората кога кметовете им отиват да изпълняват задълженията си

Кметът управлява Ново село от джипа сиТодор Атанасов се раздели с половината от заплатата сиОбщинският съвет на Стамболийски взе решение да намали заплатата на кмета на Ново село Тодор Атанасов. Старейшините от местния парламент в града са недоволни от начина, по който изпълнява задълженията си бащата на епохалния Музей на сътворението на открито, за който сме писали многократно. Възнаграждението му е отрязано с повече от половина- от 1078 лева на 420 лева. ОбС подкрепи предложение на кмета на Стамболийски Георги Мараджиев, според който Тодор Атанасов редовно не ходи на работа, а управлява селото от джипа си. Хората се редят на опашка пред колата му, за да подадат някакво заявление или да поискат съдействие за проблемите си, изтъкват от общината в Стамболийски. И подчертават, че в решението не се крият никакви политически мотиви.

Мярката няма нищо общо с партийната принадлежност на Тодор Атанасов, който е от БСП. Доказателство за това е, че кметовете на Йоаким Груево и Триводици също са от БСП, но те ще получат увеличение на заплатата с по 150 лева, защото работят съвестно и са свършили много работа от началото на мандата. Кметът на Куртово Конаре също ще получи увеличение на заплата, а и той не е от ГЕРБ”, обясни кметът на Стамболийски Георги Мараджиев.

По разпореждане на  общинския кмет Георги Мараджиев ще бъдат монтирани камери на четирите кметства на територията на общината – Ново село, Йоаким Груево, Триводици и Куртово Конаре. Така хората ще могат да виждат кога кметовете и служителите от администрацията отиват на работа и кога си тръгват.

 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

5 коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button
📨 Изпрати новина