МненияПод ножа

Колодрума има нов директор

Кадровата смяна е станала след подадена оставка от предишната шефка

Под тепето чака трети месец отговори на въпроси за дружеството, зададени в писмен вид по официален ред

Многофункционална спортна зала Колодрума има нов директор. Това е Галина Китина, която до този момент изпълняваше длъжността на заместник директор, разбра Под тепето. Според непотвърдена официално информация директор Йорданка Трендафилова е подала оставка по собствено желание.

Нейната заместничка Китина е назначена със заповед на кмета Иван Тотев, каквато е процедурата в случая с общинските предприятия, които не са търговски дружества.

От пресцентъра на Община Пловдив потвърдиха новината, като уточниха, че Галина Китина е завършила международни икономически отношения, работи в Колодрума от създаването му, служител с опит и от екипа на Трендафилова.

Тук е мястото да споменем, че в средата на месец януари 2017-а година репортер на Под тепето поиска интервю с г-жа Трендафилова. От Община Пловдив помолиха да изпратим въпросите в писмен вид, тъй като тя е в отпуск, а на тях ще отговори ресорния зам.-кмет Розалин Петков. Седмица по-късно имахме определена среща с него, която бе отменена минути преди започването й, поради неотложен ангажимент от страна на зам.-кмета. В последствие г-н Петков излезе в отпуск за изборите. Въпреки многобройните ни запитвания, до момента нямаме отговор на въпросите, които изпратихме преди 3 месеца.   

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Един коментар

  1. Който управник хитрува да се крие от отговорностите си (за които му плащам АЗ-ТИ-НИЕ!) – то той попада веднага под ПРОКУРОРСКИЯ микроскоп. Смайващото за мен е друго: че журналистка от ПодАльоша ЗАДАВА ВЪПРОСИ, фместо да кади тамян и ванилия изКАПАНО както правят нежните г-ци на ПодАльоша. ГРОЗДАНОВА? Напомня ми на друга пловдивчанка отпреди половин столетие в „ИСКРА“ -доста бой отнесе… danbg.com/wp/?page_id=1574 . А въпросите й са МНОГО ТОЧНИ!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button
📨 Изпрати новина