След 200 дни чакане получихме някакви отговори за Колодрума

Под ножа

Горе – долу 1/3 от пловдивчани са посетили Многофункционалната спортна зала

За две години от съществуването си, Колодрума отчита 112 хиляди зрители и над 40 събития

/uploaded/images/kolodrum.jpg

Таня Грозданова

Сто деветдесет и седем дни! Точно толкова бяха нужни на ръководството на Община Пловдив, ресорния заместник-кмет Розалин Петков, управителите на Многофункционална спортна зала „Колодрума“ и PR-ите на кмета, за да отговорт на въпросите, които репотер на Под тепето им зададе в писмен вид на 13 февруари 2017-а година.

С цел да сме максимално кореткни към читателите си, които заедно с нас изстрадаха най-дълго чаканите отговори, ще уточним, че писмото с тях пристигна на редакторската ни поща на 29 август преди обяд. В датата няма нищо особено на пръв поглед, но връщайки репортерската лента назад няма как да не се набие на очи фактът, че на следващия ден – 30 август, се навръшиха точно 2 години от откриването на грамадното съоръжение. Освен това, няколко часа по-рано, Пловдив се сдоби с частен конкурент на Колодрума – Многофункционален спортен комплекс „Сила”.

„Над 112 хиляди зрители са посетили различните събития в  Колодрума в Пловдив от откриването на залата на 30-ти август 2015 година,“ Това съобщи директорът на Общинско предприятие „Многофункционалната спортна зала” Галина Китена в специално интервю за сайта Под тепето. „До края на 2016 година в Колодрума са проведени 27 различни събития. Към този момент, за 2017 година има потвърдени нови 20 мероприятия,“ каза още Галина Китена и уточни, че очаква до края на годината броят им да се увеличи.

Очаквайте цялото интервю с директора на „Многофункционалната спортна зала” Галина Китена.

Споделете ни във:

3 коментара за “След 200 дни чакане получихме някакви отговори за Колодрума

  1. ако се разровичкаш ще видиш колко ТОЧНИ, конкретни, ясни въпроси е задала Таня Грозданова преди много месеци = и ДА, тъкмо за ЦИФРИ питаме, а не за шикалкавене колко велика е Лепа Брена. И няма начин ЦИФРИТЕ да бъдат укрити от данъкоплатците като сезираме ПРОКУРАТУРАТА за престъпления в особено грамадничък размер. ФАКТ е, че никому не е затрябвала тая прескъпа тенекиена “архитектура” събрана по каталози дето ни я натресоха. Ако си мълчим =по-лошо

  2. при 6000 места – за 2 години залата се е напълнила 18 пъти … 112000 ако приемем че са дали по 10 лв за вход, при 60 милиона за залата … сметнете за колко време ще си покрие цената (и то ако се абстрахираме от разходите за поддръжка).

    Дали в зададените въпроси се пита колко печалба има залата за 2 години ?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.