Под небето

Концертът на Графа в подкрепа на UNICEF утре в Пловдив


Стартира националното турне на Графа „Заедно за децата на България“ в подкрепа на УНИЦЕФ. Турнето започва от Пловдив, Дом на културата Борис Христов  утре от 19:00 часа.
Следва Благоевград, Зала „Яворов“ – 24 октомври, 1 ноември – Държавна Опера Стара Загора, 2 ноември – Държавна Опера Бургас,  7 ноември – Варна, Зала 1 на ФКЦ, 8 ноември – Велико Търново, МДТ „Константин Кисимов“, с начален час 19:30. Финалният концерт ще е в София, Зала 1 на НДК – 12 ноември, 20:00 ч.
В момента Графа, музикалният директор DJ Bor4e (ударни, перкусии), музикантите Краси Тодоров (клавир), Мирослав Иванов (китара), Ивайло Звездомиров (бас китара), Росен Ватев (барабани) репетират последните детайли от музикалната програма.  За сценографията и мултимедийното шоуто се грижи Калоян Лалев – Кайо от агенция 24/7, а VJ-ят Eдуард Мелконян ще мискира на живо по време на концертите. Хореографията за заключителния концерт е на Милен Данков. Турнето „Заедно за децата на България“ е подкрепено от верига ресторанти Хепи, дългогодишен партньор на UNICEF.
Графа винаги е споделял съпричастността си към каузите на УНИЦЕФ и загрижеността си към бъдещето на децата в България – „Първите години от живота на всяко дете са най-важни. Аз искам всички деца в България да живеят щастливи в семействата си – така, както аз съм имал възможността да израсна. Затова подкрепям УНИЦЕФ в работата им повече деца да растат здрави и щастливи заедно с родителите си.“, споделя той.
Билетите за концертите в НДК вече се продават в мрежите на eventim, ticketportal, билетните центрове по градовете и билетен център НДК. Цените варират от 8, 10, 15, 20, 30 до 40 лв.
Петдесет процента от стойността на билетите от турнето ще бъдат дарени на УНИЦЕФ, за да подпомогнат работата на организацията по програми, свързани с подкрепа на най-уязвимите деца и семейства.
 
 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Прочети също
Close
Back to top button
Изпрати новина