Капон гласува за Славчо, Атанасов подкрепя Мария

Под лупа

Image title
Мария Капон и Славчо Атанасов се прегърнаха в навечерието на президентските и местните избори. Кандидатът за президент обеща, че ще гласува за войводата, а кандидатът за кмет на Пловдив подчерта, че ще подкрепи кандидатурата на ЕНП във вота за държавен глава. Важно е да кажем за кого ще гласуваме самите ние, при това преди първия тур, за да няма политически игрички. Смятам, че пловдивчани трябва да гласуват за човека, който не се остави да бъде пречупен от централната власт и корпоративните интереси. Аз, като пловдивчанка, ще гласувам за Славчо Атанасов, заедно с колегите си от листата на ЕНП. Атанасов е нашият избор, каза Мария Капон.
Горд съм с тази подкрепа. ЕНП е много сериозна формация в център-дясно. Винаги съм се възхищавал на г-жа Капон, защото никога не се е влияела от политическата конюктура, а е заставала зад справедливи каузи. Също като мен, е понасяла доста удари, но въпреки това е защитавала интересите на хората. За разлика от много народни представители от Пловдив, които бяха абсолютни анонимници и работеха срещу интересите на града. Ще гласувам за тази кандидат-президентска двойка, посочи Капон и кандидатът за вице полк. Николай Кисьов Славчо. Надявам се в следващия местен парламент да има представители на тяхната листа, погледна войводата към кандидатите за старейшини Венцислав Иванов и Румен Атанасов.Image title
Image title

След като обявиха взаимната си подкрепа, Славчо Атанасов призова пловдивчани да гласуват за Пловдив. А от ЕНП се обединиха зад националния слогън „България гласува за Пловдив”. И двамата кандидати от партията за пловдивчани, което ги прави уникална двойка. „България е европейска страна и сме убедени, че по-важна за всички е силата на правото. Затова обичам да казвам, че ние можем да правим политика с грижа и любов към хората, а не с отчуждение и незаинтересованост, каза Мария Капон.

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.