Даниела Желязкова иска сълзи в кметските очи

Под лупа

Люти дебати за поредните софийски бали в местния парламент

Желязкова чака да види сълзи в очите на кмета
Желязкова чака да види сълзи в очите на кмета
Местният парламент отново се превърна в площадна говорилня на извънредната сесия за новите 30 хиляди тона софийски боклук, който Министерски съвет реши да депонира в Цалапица. Кметът обвини общинските съветници от ГЕРБ, че се държат като софиянци, а не като избиратели на пловдивчани. Те защитават интересите на София. Докога обаче Пловдив ще бъде майчица на столицата. Сигурен съм, че ще има протести, ако софийският боклук тръгне към Пловдив. И този път няма как да успокоя хората, защото държавата не изпълнява задълженията си към града ни. В стачна готовност са още в Карлово, каза кметът пред репортери.
В пленарната зала пък отново се зачекна темата за лявото управление на Пловдив, избрано от десни гласоподаватели. Кметът обяви, че под тепетата управляват леви и десни с идеята да работят за града, а от групата на ДСБ скочиха като ужилени. Много добре знаете, че в управлението на Пловдив няма десни. Искам да видя сълзичка, прикани градоначалника бившата районна кметица Даниела Желязкова и зачака войводата да навлажнени очи. А той изригна. Стига с това пещерно мислене. Стига с това тъпо, гадно разделение на хората. Image title
Ляво, дясно, червени, зелени, бимбени. Умишлено разделяте хората. В нормалните държави леви и десни си подават ръка, за да върви страната напред. Така е в Германия, каза от трибуната Атанасов. Тук обаче е България, отговори от банката си човекът на Костов под тепетата Спас Гърневски.

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.