Весна с травма от екстремно риалити

Нощна смяна

Животът ми е сървайвър, каза Змианац в Пловдив

Image title
С травма от екстремното риалити Сървайвър дойде в Пловдив звездата на сръбската музика Весна Змианац. Огромна рана от тв оцеляването зее на от вътрешната част на дясната ръка на певицата. Нараняването е толкова здраво, че дори няколкото пласта грим не успяха да го скрият от гостите на бар Histeria, където снощи Весна пя, само няколко часа след финала на сръбския вариант на Сървайвър. До къде е стигнала в шоуто, не се разбра, тъй като тя спази правилата за конфиденциалност, които вървят с участието й в телевизионния формат.
Лимузина докара Змианац директно от границата със западната ни съседка точно час и 20 минути след полунощ. А в клуба вече я чакаха близо 1000 души. Тя нямаше време за по-дълга почивка. Раната на ръката на Весна си личи от километър
Раната на ръката на Весна си личи от километър
За кратко отпусна тяло в офиса на Хистерия, където отдели десетина минути на любопитни репортери. И не пропусна да демонстрира звездния си статут пред тях. Имате точно три минути за снимки, строго погледна към фотографите певицата.
Знаете ли къде е Белград. От Белград до Пловдив са 700 километра. Сега съм тук, след малко съм някъде другаде… и така. Това е животът ми-  един сървайвър, каза гласовитата сръбкиня. И излезе на сцената. Където изкара всичката си класика, а неочаквано, едно от парчетата си изпя в дует с Радо Шишарката.
В бара за сръбското парти бяха дошли чак от Варна. Из сепаретата бяха забелязани футболната звезда Мартин Камбуров, култовият Локо фен и шеф на рекламата на “смърфовете” в момента Мартин Вълков- Умброто.Image title
Image title

Image title

Image title
Умброто не пропусна сръбското парти
Умброто не пропусна сръбското парти

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.