БългарияНощна смяна

Веси Попова: Няма да пропея чалга

Звездата от „Столичани в повече” пуска първи сингъл
Ивета Ружинова
Image title
Почитателите на гласовите и физическите дадености на напоследък нашумялата Веси Попова можаха да ѝ се порадват отново в Енканто снощи. Там звездата от Столичани в повече изви глас и пя класически ретро парчета и модерни поп хитове. И понеже музикалното  поприще е желаното ѝ амплоа, скоро ще е факт и първият сингъл. Парчето е обещаващо – музиката е на Графа, а текстът е творение на Любо от „Те”. За да го пусне скоро в медийното пространство, Веси  отиде до Косово, където на фона на множество останки и развалини засне клипа към очакваното дебютно парче. По време на снимките за клипа половинката ѝ Александър Беседин я придружаваше. Певицата сподели, че връзката им е сериозна и стабилна – фактът, че Беседин се движи в същите среди предотвратява излишни скадали и ревности. А Веси си плаче да бъде ревнувана.
Въпреки, че упорито отрича, хубавицата май се е тунинговала. Бюстът й изглежда доста по-едър от времето на първите й сценични изяви в популярен риалити формат. Със сигурност Попова има чуждо тяло по себе си- огромен бляскав пиърсинг на езика, който свети като диамант щом певицата застане зад микрофона.
Снощи в Енканто пловдивчанката даде да се разбере, че не се е надула, откакто е столичанка в повече. Image title
Дори потвъди слуховете, че е работила в завод под тепетата- ЕАЗ, Повдив. Засега брюнетката пee поп, денс, R&B и няма намерение да се присъедини към така успешните си колежки от лекия жанр. Веси държи на стила си и въпреки, че трудно се пробива в бранша, е убедена в успеха. Image title
Image title

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина