БългарияНощна смяна

Топлес диджейка миксира бременна в петия месец

Djane Husky с последно участие преди раждането в комплекс 9-ти километър 

Image title

Невероятно сексапилната топлес диджейка Husky миксира бременна в петия месец. Тя дойде снощи за последното си участие преди раждането на плажно парти на 9-км заедно с мъжа на сърцето си и бъдещ татко Красимир. 20-годишната Симона Атанасова не скри, че очаква с трепет предстоящото майчинство. И изглежда по-привлекателна и женствена от всякога. Детето ще е момиченце и ще носи името Марая, а Хъски е чувала вече пулса на бебето и има куп снимчици, които ни показа. Симпатичната двойка снощи бе неразделна. Сватба още няма, но и това предстои. 

Image title

Сега Djane Husky си спомня за кариерата й в началото, когато е нямала още години и е била в клубовете зад пулта. Тогава полицията е дошла и е закарала малкото момиче в районното, от където майка й я прибрала кротко. 
Симона е превърнала в работа най-любимото й нещо- музиката. Ходейки по баровете, тя се е втренчвала в ръцете на диджеите, за да попие всичко. А мечтата й е един ден да пуска заедно с Adam Bayer.  
Красимир се е влюбил в известната диджейка, приемайки нейната професия. Гордея се с нея, казва любимият на Симона и нежно се вглежда в заобленото й коремче.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button
📨 Изпрати новина