Санаеца смазва дрезгав глас с мастика на годишното парти на Communicorp

Нощна смяна

Десетки на купона на групата на БГ Радио в Стейдж 51

Image title
Стотици приятели, рекламодатели и партньори на медийната верига Communicorp се събраха в Стейдж 51 на традиционното годишно парти на радио корпорацията. Криза е, но в отношенията ни криза няма. Трябва да си подаваме ръка, за да вървим напред, бе посланието на купона в култовото сценично пространство край Бетонния мост.

Кайман подгони Искрен Пецов на сцената. Докато девойки с изрисувани лица приканваха гостите към дансинга. Лееше се вино на изба Драгомир, изисканият кетъринг бе подготвен от агенция Тукседо. Специални гости на забавата бяха още Б.Т.Р. и невероятния дрезгав глас на Санаеца, който преди да хване микрофона, а и докато го държеше, смазваше гърло с мастичка.

На купона бе забелязана шефката на БГ Радио Ана- Мария Тонкова, която дойде специално да поздрави колегите си от пловдивския клон на групата. А те естествено бяха сърцето на тържеството. Много красиви жени завзеха дансинга след появата на Наско и компания от Б.Т.Р. на сцената, а мъжете пригласяха в страни с чаши червен еликсир в ръка. След полунощ гостите подхванаха няколко диджеи, а танците продължиха до зори. Image title
Image title
Image title
Image title
Image title
Image title
Image title
Image title
Image title
Image title
Image title
Image title
Image title

Image title
Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.