БългарияНощна смяна

Rihanna пристигна за партито на Dj George в Сохо

Image title
Image title
Световната принцеса на хип-хопа Rihanna пристигна снощи в клуб Soho специално по повод партито за рождения ден на Dj George. Тя му се обади по вайбър преди няколко дни, за да му честити и да каже, че със сигурност ще присъства на купона, както е документирано във видеото дни преди рождения му ден. Хипер звездата беше част от нощния живот на Пловдив и пристигна в пълния си блясък с думите: Тук Image title
съм, защото партито на George е най-якото. Разбира се, това изречение всъщност бе отпечатано на тениската с лика на Rihanna, която той получи като подарък за повода си.

По-късно дойде и Криско, който поздрави приятеля си и не му пожела яки мацки, защото той си има една прекрасна жена. Но пък всичко останало нека бъде негово, каза родната рап звезда. Криско бе до красавиците от балет Fame и героинята от последните му клипове.

Image title
Сестрата на George Таня бе плътно до брат си и се забавляваше с общите им приятели. Тя искаше за него само здраве и повече партита, на които тя да ходи и да се кефи.

Докато рожденика поздравяваше пълня клуб до горе с приятели и се снимаше с тях, сексапилната Dj Lil Mama контролираше подобаващо пулта.

Подаръци получиха и гостите на клуб Сохо- диск от партито на Dj Guerrero в луксозна опаковка  и диск Image title
от Dj George Tipe-Mix, представен от поредицата му Delicious Hip-Hop & R’n’B в лятната градина. Image title
Image title

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button
📨 Изпрати новина