Miss Sky Beach се избира този петък

Нощна смяна
Мишо Шамара в журито 

Image title

След десетки появили се на кастинга за титлата Miss Sky Beach, вече са избрани 7 красавици, които ще мерят визия и талант в избора на само една. Този петък в Sky Beach ще се съберат и изпълнители от българската сцена, които ще забавляват публиката между кръговете. Big Sha a.k.a. Мишо Шамара, NoName, Dj Lex и още други, които остават в тайна. Представянето на момичетата ще наблюдава и Мис Пролет на Скай Бийч. 
Седемте претендентки ще минат през четири кръга. Първият се казва „Представи себе си“, а в него дамите сами решават с какви дрехи да се представят и как да изглеждат. Може в коприна или вестник. Вторият кръг се казва „С бански или без“. Най-горещият, където момичетата показват своите прелести. Трети рунд е за таланта. Мацките ще се идентифицират с уникални сръчности пред журито. Вечерните рокли, предоставени от Франко Феручи са запазени за последния кръг. 
Победителката в Miss Sky Beach ще получи огромни награди като невероятна нощ в най-луксозния апартамент и романтична вечеря в хотел Лайпциг. Ваучери от Грабо и Интер такси. Безплатно посещение в салони за красота Наоми, които ще се погрижат за визията на момичетата по време на кастинга. 
Част от журито са Мишо Шамара, хора от сферата на красотата и известни манекенки. 
Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.