БългарияНощна смяна

Миленита превзема вечерен Пловдив

Чаровната певица представя новата си група Funky Miracle в Конюшните на царя

Image title
В приятната прохладнина на горещия ден под звездите в четвъртък, актрисата и певица Миленита се завръща пред пловдивска публика в „Конюшните на царя“. В 21 ч. тя ще излезе сред зеленината на летните сцени с актуалната си банда Funky Miracle и най-новите си парчета в оригинални суинг, фънк и ню джаз версии.
Звездата от хитовия сериал „Под прикритие”  и момчетата от бандата обещават да накарат и най-равнодушния посетител на събитието да танцува в ритъма на нови, невероятно зареждащи версии на  „Вевеве, сеир, беге”, „Да ти го начули” „Пия за Мария“ и още песни за лято и море.
Най-новите парчета на Миленита, които ще прозвучат на живо в „Конюшните на царя“ на 25 юли, вече се превърнаха в любими на феновете из цялата страна и отбелязват рекорден брой гледания в YouTube канала на Миленита. Голяма част от тях ще влязат в предстоящия й трети албум, в който музиката и текстовете както и в предните два „Gato” и “Do it Again” ще са изцяло нейно дело.
Пловдив е спирка от лятното турне на Миленита, стартирало в началото на юли от Бургас. Част от него е и участието й на тазгодишния Spirit of Burgas на сцената “На тъмно FREESTYLE” на 28 юли,  след което ще продължи с още няколко морски дати, които ще станат ясно съвсем скоро.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button
📨 Изпрати новина