БългарияНощна смяна

Masterboy се присъединяват към звездите от третото издание на „Обичам 90те”


Евроденс звездите от Masterboy се присъединяват към плеядата от музиканти от 90те, които ще радват родната публиката в третото издание на концерта „Обичам 90-те“. Това потвърдиха организаторите Коко ейджънси и Радио ENERGY. Партито ще се проведе на 7 юни, в зала Фестивална, София.
Междувременно всички фенове на „Обичам 90-те“ могат да дадат своя глас за партито в категорията „Музикално събитие на годината” за наградите Eventex.

В третото издание на „Обичам 90-те“ през 2014 г. към Masterboy на сцената ще се присъединят East 17, E-Type и C-Block.
Masterboy е немска евроденс  група, създадена през 1991 г. от диско водещите Томи Шлех и Енрико Заблер. Активните години на групата съвпадат и с годините, през които евроденс музиката набира най-голяма популярност в световен мащаб. Заедно с имена като Whigfield, Fun Factory и DJ Bobo, Masterboy  са едни от най-емблематичните и запомнящи се групи от евроденс ерата. Нейни вокалисти в периода от 1992 г. до 2000 г. са певиците Трикси Делгадо, Линда Роко и Анабел Кей. Първият най-голям хит, който групата реализира е песента „Everybody Needs Somebody“ през 1993 г. Други популярни хитове от този период са песните „Feel The Heat Of The Night“, „I Got To Give It Up“ и „Generation Of Love“. След 17-годишна пауза, Трикси, Енрико и Томи се завръщат на музикалната сцена с концерт в Манхайм, Германия през 2013 г.

Билети за концерта могат да се закупят на място от касите на Евентим, онлайн на сайта на Eventim.bg,  както и от касите на партньорите от дилърската мрежа. Организаторите пускат билети с промоционални цени от 35 лв. Следващите 1000 билета ще се продават на 40 лв. Редовните билети ще са на цена от 50 лв.

Повече информация за концерта, изпълнителите и билетите за третото издание феновете могат да следят на страницата във фейсбук „Обичам 90-те/I Love the 90’s“.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина