БългарияНощна смяна

Masterboy се присъединяват към звездите от третото издание на „Обичам 90те”

Image title
Евроденс звездите от Masterboy се присъединяват към плеядата от музиканти от 90те, които ще радват родната публиката в третото издание на концерта „Обичам 90-те“. Това потвърдиха организаторите Коко ейджънси и Радио ENERGY. Партито ще се проведе на 7 юни, в зала Фестивална, София.
Междувременно всички фенове на „Обичам 90-те“ могат да дадат своя глас за партито в категорията „Музикално събитие на годината” за наградите Eventex.

В третото издание на „Обичам 90-те“ през 2014 г. към Masterboy на сцената ще се присъединят East 17, E-Type и C-Block.
Masterboy е немска евроденс  група, създадена през 1991 г. от диско водещите Томи Шлех и Енрико Заблер. Активните години на групата съвпадат и с годините, през които евроденс музиката набира най-голяма популярност в световен мащаб. Заедно с имена като Whigfield, Fun Factory и DJ Bobo, Masterboy  са едни от най-емблематичните и запомнящи се групи от евроденс ерата. Нейни вокалисти в периода от 1992 г. до 2000 г. са певиците Трикси Делгадо, Линда Роко и Анабел Кей. Първият най-голям хит, който групата реализира е песента „Everybody Needs Somebody“ през 1993 г. Други популярни хитове от този период са песните „Feel The Heat Of The Night“, „I Got To Give It Up“ и „Generation Of Love“. След 17-годишна пауза, Трикси, Енрико и Томи се завръщат на музикалната сцена с концерт в Манхайм, Германия през 2013 г.

Билети за концерта могат да се закупят на място от касите на Евентим, онлайн на сайта на Eventim.bg,  както и от касите на партньорите от дилърската мрежа. Организаторите пускат билети с промоционални цени от 35 лв. Следващите 1000 билета ще се продават на 40 лв. Редовните билети ще са на цена от 50 лв.

Повече информация за концерта, изпълнителите и билетите за третото издание феновете могат да следят на страницата във фейсбук „Обичам 90-те/I Love the 90’s“.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button
📨 Изпрати новина