БългарияНощна смяна

Лейди Би стана мама Бойка с пълна метаморфоза

Полуголата дивачка се превърна в гимназиална учителка след раждането

Image title
Image title
От полугола дивачка да се превърнеш в примерна учителка! Такава пълна метаморфоза се случи с гласището Лейди Би. Хипер скандалната, палава и арогантна на моменти певица е заприличала на хрисима девица, както се видя на участието й в Планет клуб миналата нощ. Трансформацията настъпи с раждането. Не само деколтето се променя, казва звездата. 
Всички познаваме извънредно предизвикателната Лейди Би, която срещнахме неузнаваема в Планет клуб няколко месеца след раждането й. Обективите са улавяли целувките й с мъже и жени, показването на средни пръстове, кожените облекла, липсата на облекла, полугола и чисто гола. Няма и помен от хищницата от едно време. Освен гласът й, естествено.
В Планет се появи с рокля, която на фона на предишните й сценични тоалети е като монахинско расо. Очилата тя бе гарнирала с блага усмивка през цялата нощ. Довчерашният силен грим, сега е нежен. Промяната е покъртителна. Ураганът се превърна в кротка роса.  Мама Бойка ще поддържа вече съвсем нов имидж, който сме сигурни, че ще ни хареса коментираха гостите на Планет.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button
📨 Изпрати новина