БългарияНощна смяна

Графа посрещна рождения ден на сина си в Планет

Ампов иска наследниците му да бъдат индивидуалисти, да не бъдат част от системата 

Графа посрещна рождения ден на 5-годишния си син Крис в Планет клуб снощи. Малко след полунощ на днешна дата той поздрави по микрофона хлапето си. Детето е родено на Великден, а днес празнуват голям рожден ден с много деца. Очакваше го с нетърпение, като всяко малко дете, каза гордият татко пред Под тепето. Любимият герой на малчугана в момента е Мики Маус, а почти 3-годишната му сестричка Никол обожава Мини Маус. Двамата се скарват понякога, но в рамките на нормалното. Дори не осъзнават колко се обичат. Когато са далеч си липсват. 
Много е хубаво да си баща. Особено, когато децата ти са на тази възраст. Влади Ампов съветва младите родители да се наслаждават, когато са малки, защото тогава са най-чисти. Не че после стават мръсни, но губят постепенно детинското си- детската наивност и детската любов, казва поп певецът. 

Той сподели, че иска, когато пораснат хлапетата му да бъдат добри хора, честни и толерантни с останалите край тях. Най-вече да се борят в този живот. Аз ще се опитам да ги науча да си постигат нещата с труд, заяви Графа. Да бъдат индивидуалисти. Да не бъдат част от системата. Ние всички сме част от нея, но да не сме абсолютни роби. Напоследък все такива неща пея в моите парчета. Дори новата, която прясна-прясна изпълних тази вечер в Планет – Закъснявам, човек, каза още Ампов.
 
Графа и музикантите му бяха извикани три пъти на бис. Той има ново попълнение в екипа си от лайв събития – Венци, който свири на саксофон, арменски дудук, кавал и кларинет. 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

5 коментари

  1. да, дано не са част от системата … като баща си
    който винаги е бил част от системата…
    НАЙ-НЕКАДЪРНИЯТ БГ ПЕВЕЦ !!!

  2. „Той сподели, че иска, когато пораснат хлапетата му да бъдат добри хора, честни и толерантни с останалите край тях.“ …………… Съмнявам се

  3. Ивайло, вместо да си изсмукваш „теми“ (не казвам ДРЕБНОТЕМИЕ, нито БЕЗсмислици, нали?) от пръста, предлагам ти по-сочна алтернатива.

    И по-хранителна, И задоволителна. Покани и Маркизата, 25 минути след което.

  4. ко ма интересува на мене „графа“ ма какиното? Дай ми ти баронеси, олигархчета искам, а не капути някакви и тяхните кап**ки които щяли били да си празнуват внученцата в салаша на АдА’та. Журналистика? Ментета на ‘сяка крачка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button
📨 Изпрати новина