Нощна смяна

Гладиаторки си пуснаха кръв в кални борби

Мацка направи туш с цици в първите женски боеве в калчок


Окървавената боркиня тушира противничката си
Кръв обагри първите в Пловдив женски боеве в кал. Шест гърли се хванаха за гушите в басейн, пълен с мазен калчок и спретнаха невероятно еротично зрелище, за кеф на тузарите в “Планет клуб еволюшън” снощи. Кръв пусна една от гладиаторките в първия бой. Въпреки аркадата обаче тя победи съперничката си с невиждан туш с гърди. Разранената девойка притисна противничката си до въжетата и буквално я задуши с възедрия си естествен бюст. Докато прилагаше убийствената хватка, от носа й се стичака едри капки кръв.


Гладиаторките преди боевете


“Или са я одрали с маникюр, или е със счупен нос”, коментираха видни мутри, врели и кипели в уличните схватки и юмручното правосъдие. Прикованата от чифт цици мадама безсилно вдигна ръка в знак, че се предава. Но в момента, в който се изправи на крака, нападна в гръб вдигналата победоносно ръце едрогърдата боркиня. Повали я и заби лицето и в калта. Тъй като забранени хватки нямаше, всички аплодираха находчивостта й. Черно тото в заведението не вървеше, но зрителите на свободните кални боеве гласуваха за своята любимка.
Втората схватка заприлича повече на мазна любовна игра, а не на бой. Двете мацки явно имаха влечение една към друга и използваха мръсни хватки като ключ между чатала, щипане на гърди и целувки по врата. Дърпане на коси и дране нямаше.  Девойките се забавляваха искрено и продължиха да се мачкат дори след последния гонг. В третата борба също се забелязаха леки интимни нюанси. Зяпачите видяха красиви окаляни дупета, перфектни тела и много флуиди. “Трябва с маркуч да се мият. Калта сигурно е стигнала и до тъпанчетата им, и до яйцеклетките им”, коментира шеговито публиката.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина