БългарияНощна смяна

Freestyle dance battle в Plazma Garden

Image title

За първи път това лято Plazma Garden и DJ George представят HIP-HOP FREESTYLE DANCE BATTLE part 1 с директна елиминация 1vs1. На сцената на бялата градина утре вечер ще имат честа да се качат 16 или 8 добри танцьори, които ще покажат на какво са способни, чрез кратък “show case”, след ще се подберат участници, които ще отидат на директна елиминация във втори кръг. 
Първи кръг с “show case” (с музика от dj-я) от 20:00ч в който се избират 16-те или 8-те най-добри танцьори. След което идва втори кръг “батълите на директна елиминация” след 22:30 (по-време на самото парти). Настилката е ламиниран паркет, размерите на сцената са 3 метра и половина, а ограничения във възрастта няма. Три членното жури ще е Виктор Гъргов, Ншка Ралева ( балет МaGia ), Венцислава Станковска ( балет МaGia, главен хореограф ). Мъжката част от бдителите ще покажe представяне, което до момента никой не е виждал от него. Двете R’N’B дами от балета ще разкрасят партито с един кратък SHOW CASE + FREESTYLE сет от 15 до 30 минути. 
Наградният фонд за първо и втори място , ще бъде осигурен от 18GSHOP, PIMP, Cclothes & PLAZMA GARDEN. Дънки, тениски, качулки, кецове + ваучери за магазините на 18GSHOP.
1-во място – Кецове, Дънки + Тениска (18GSHOP & PIMP) + Суичър (Cclothes)
2-то място – Къс панталон + Тениски (Cclothes)

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button
📨 Изпрати новина