БългарияНощна смяна

DJ Manuel de la Mare: Искам да живея в Пловдив

Image title
Уникалната чест да се срещне първи със световно известния DJ Manuel de la Mare имаше сайтът PlovdivClubs още със стъпването му на пловдивска земя и да разговаря с него за новостите на музикалната хаус сцена. Събитието е организирано от Ellectrica и ще бъде част от една незабравима вечер в романтичната атмосфера на Пловдив на 18.02 (събота).

Manuel de la Mare пристигна под тепатата заедно с колегата си Luigi Rocca (съсобственик и съосновател на популярните лейбъли Hotfingers & 303Lovers). Заедно те ще забавляват танцуващите на дансинга в Европа, Азия, САЩ и Южна Америка.
DJ Manuel  е най – добър ремиксатор за 2011 година, номиниран в категорията Best Deep House & Techno Artist (2010), даде специално интервю за Plovdivclubs.com, които са официални медийни партньори на събитието.

Тази уникална вечер ще бъде озарена и от музиката на небезизвестния сръбски продуцент DJ Lion, както и от неповторимия саунд на най-добрите диджеи на България за изминалите две години – Pacho & Pepo.

– Здравей! Знам, че живееш в Пловдив от последните 6 месеца, какво мислиш за обстановката в България? Как ти се виждат хората?

М: Здравейте, харесва ми града, харесват ми и хората. Предпочитам да живея тук.

– Запознат ли си с клубната сцена в България. Би ли казал, че сме гореща точка и парти дестинация?

М: Да, разбира се. Много приятели Dj- и казват, че България им едно от любимите места за пускане, като Mark Knight, винаги се радваме да пускаме тук. Като започнеш със София, крайбрежието и Пловдив, всички тези места са прекрасни парти дестинации.

– Знам че ти заедно с Alex Kenji и Luigi Rocca притежавате двата лейбъла Hotfingers и 303 Lovers подготвили ли сте нова музика за феновете в България, които ще ви слушат в неделя.

М: Да, ние винаги имаме нова музика, това ни е работата. Разбира се, че трябва да очакват нова музика. Пуснахме няколко нови трака тази седмица в дигиталните магазини. Радваме си винаги, когато пускаме нова музика преди останалите.

– Планирате ли общ проект с Pacho и Pepo докато си тук?

М: Ние вече направихме един ремикс с Pepo миналото лято за Dj Chus, който излезна преди няколко месеца. Но ще се радвам да направим отново нещо заедно.

– Знам че имаш награда за най- добър ремикс от Beatport за 2011 и си бил номиниран за най- добър deep house и techno артист за 2010 година. Как би описал своята музика?

М: Аз пускам различни стилове, трудно ми е да се огранича в един стил, защото харесвам всички разновидности на музиката. Когато пускам в клуб се опитвам да разбера какво хората харесва. Това е единствения стил, който ми е познат.

– Кое ти е любимото място където си пускал? Къде си се забавлявал най- много? Коя е твоята парти дестинация?

М: Навсякъде. Навсякъде! Може би съм късметлия, но навсякъде се забавлявам . Някои места са малко по- специални, защото са по отворени към идеи и пускам каквото си искам, като Канада и Мексико. Навсякъде има хубави места.

 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button
📨 Изпрати новина