БългарияНощна смяна

Дарт Вейдър превзе Galaxy

DJ Dian Solo прави „Междузвездни войни“ в Пловдив

Дарт Вейдър влезе в клуб Галакси миналата нощ. Той предизвика Йода на дуел с джедайски мечове пред погледа на десетки дошли да гледат шоуто Междузвездни войни.

Дарт Вейдър, Чубака, Йода и Имперският щурмовак са част от новото хитово Star Wars шоу на DJ Dian Solo, в което, четирима популярни танцьори облечени в оригиналните Lucasfilm костюми, правят уникални брейк танци, бой с лазерни мечове, акробатични трикове, магии и други зрелищни номера в българските клубове. Костюмите са абсолютно оригинални, докарани директно от американските производители в Лос Анджелис. DJ Dian Solo, който е продуцент на Star Wars шоуто и върл фен на сагата, прави музикалния фон, като има специален ремикс по основната музикална тема на „Междузвездни войни“.
Интересен момент от шоуто, който предизвиква истинска еуфория,  е слизането на героите от сцената за снимки с посетителите в пловдивската дискотека.
Star Wars шоуто предшества официалните събития покрай пускането на дългоочаквания в цял свят Епизод 7.
DJ Dian Solo обещава този спектакъл да се развива, добавяйки още ключови герои и оригинални декори от филма, така че шоуто да се превърне в завладяващо аудио-визуално зрелище, което буквално да изстреля публиката в далечна галактика.
Все още остава мистерия кое е популярното лице зад маската на Дарт Вейдър.
 
 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button
📨 Изпрати новина