БългарияНощна смяна

Четвърти PolineRooock Fest в Пловдив

Летният театър ще се тресе от жици на 25, 26 и 27 април

15 рок и блус групи с почти 80 музиканти пристигат за четвъртия подред рок фест в Пловдив. Тридневното турнадо  в летния театър включва банди от Пловдив, София, Враца, Буркас, както и от Германия, Унгария и Гърция.

Българските групи са Б.Т.Р., Little Big Band, Uikeda, Siluet, германците W.A.N.T.E.D, гръцко-немската група Redrum и унгарците Reckless Roses и още много качествени групи ще бъдат на гости на каменната сцена. И тази година се акцентира на авторската музика. Това е основния елемент за създаването на рок феста преди четири години и се поддържа като условие.

Тази година обаче PolineRooock ще влезе в културния календар на града ни и ще подкрепи фондация Пловдив 2019. Началото на концертите във всички дни е 17:00 часа, а краят 23:00.

Не на последно място организаторите на събитието са амбицирани от това, че в близкото минало градът на тепетата е бил сочен за столица на рока, но това с времето е поотминало като твърдение заради липса на събития в този жанр. Затова сега събират зрители от цялата страна.

Тридневният билет ще бъде 16 лева.

Звуковото и светлинното обезпечаване в общ размер е почти 100 kW мощност, както и пироефектите се реализират от доказани професионалисти с много стаж и опит. Последните им големи концерти са със световни музиканти и групи като Europe, UDO, Slash, Uriah Heep, W.A.S.P. и други през тази година.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина