БългарияЪндърграунд

Вандера, Димитър и Илия Стоицеви щели да гушнат меченцето с кока

Тримата са задържани след засечени разговори с Коста Рика, от където „белото“ пътувало в кашон с плюшени играчки

Image title
Иван Генов- Вандера, Димитър Стоицов и синът му Илия са тримата пловдивчани, спипани за участие в нов канал за трафик на кокаин от Латинска Америка с колети по пощата. Тримата е трябвало да приемат пратката от пощенския клон в Коматево и да разпределят дрогата на пловдивския пазар, но бяха спипани от антимафиоти. На място, край гишето бяха арестувани Димитър и синът му Илия, а Иван Генов- Вандера бил задържан няколко минути по-късно в района. Именно 47-годишният стар познайник на полицията се смята за организатор на схемата. Според запознати с разследването, името на Вандера отдавна се свързва с канал за кока от Коста Рика, от където е пътувал кашонът със 110 грама „бело“ и плюшени играчки. Брат му все още лежи в костарикански затвор за трафик на скъпия наркотик.
Димитър Стоицов и Иван Генов в съда
Той бе задържан от местните власти преди няколко години в ролята си на муле, което пренася сериозен грамаж. Именно засечени разговори с Коста Рика са издали тримата пловдивчани. Те датират от януари, а по телефона Вандера и Стоицови са уточнявали детайлите по колета с плюшени мечета.

В момента се гледат мерките на тримата. В разследването срещу тях са използвани специални разузнавателни средства и заседанието е закрито. Image title
Вандера е стар познайник на ченгетата
Вандера е стар познайник на ченгетата
Image title
Image title

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина