Бомбата бие до кръв в Шекера, бърка жертвите си

Ъндърграунд

Image title
Страховитият бандит от Шекера Гьокшен Юсеинов- Бомбата разката от бой цяло семейство от махалата, обърна къщата им с хастара навън. И се оказа, че е объркал жертвите си. Пребитото по грешка семейство е  настанено в болница почти в насипно състояние, а рецидивистът и гавазите му са в ареста. Доскоро Бомбата лежа в софийския затвор за убийство. Той гръмна Тасин Еминов -Тихия и предизвика масови безредици в квартала преди девет години. Преди няколко месеца бе пуснат на свобода предсрочно и цяло чудо е, че не уби отново.

Гьокшен и биячите му щурмували сгрешения адрес след сбиване между момчета в клуб по билярд на улица „Латинка“. 15-годишният Емил Иванов  треснал с щеката синът на Бомбата- Йозел след кратък скандал. После избягал. А печално известният му татко тръгнал да мъсти с бабаитите си. Въоръжени с прътове и брадви те нахълтали на ул. “Кипарис”11, докато нищо неподозиращия стопанин на дома миел чинии. Стефан Йорданов разказва, че е бил треснат с брадва в главата, с травма в ръката и избит зъб е. Синът му е в болница с прорезни рани в лицето, чупени крайници, рани по тялото и главата. Касапницата станала пред погледите на двете малки внучета на Стефан, които също били напляскани подобаващо.
Чак след като буквално сринали къщата със земята, Бомбата и бандата му установили, че са объркали къщите. Гьокшен, синът му и две от техните горили са в ареста. Ченгетата са категорични, че напрежение в махалата няма. И припомнят как преди девет години след подобно детско спречкване се предизвика кръвопролитие и военно положение в Шекера. Тогава Бомбата застреля Тасин Еминов- Тихия и рани още двама с карабина при неизбежна самоотбрана. Двамата нападнаха къщата му, а той очисти Тихия с изстрел в главата. 

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.